BLOGG: Värmen tar ut sin rätt

Ikväll var det som vanligt träning med gruppen. Vi var inte fullt manskap/kvinnoskap. Men vi som var på plats hade i olika grad bra träningspass. Det var lite okoncentrerat på vissa håll och kanter. Vi började som nästan alltid med att köra lydnaden en och en. Där övriga agerar extra ögon. Samt hjälper till med kommendering för dem som vill ha detta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag och Ztorm gjorde inte vårt bästa pass genom tiderna ikväll. Både jag och min lilla kamrat var inte riktigt på hugget i lydnaden. Ztorm jobbade på så gott han kunde.

Men jag kände att jag var den svaga länken i vårt team under lydnaden. Jag vet inte varför egentligen. Men jag var inte fokuserad som jag brukar kunna vara. Det var ett sådant pass som bara är att lägga bakom sig, och glömma.

När det väl blev vår tur att köra skyddet hade koncentrationen och fokuseringen kommit tillbaka av någon anledning? Jag och Ztorm körde ett riktigt bra skyddspass.

Detta innehöll transporter, där jag belönade ut själv. Vi körde lite uppstartsövningar/bålstötar i munkorg. Ztorm gick som en klocka i dessa övningar. Det blev även ett fasttagande i sele och lina. Det var nog tur att jag höll emot i linan. Hade han fått gått fritt hade han gått rakt igenom figuranten. Han satsade kopiöst i denna övning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så för att sammanfatta en träningskväll i goda kamraters sällskap. Lydnaden kunde gått bättre. Skyddet gick riktigt bra! När jag tittade på mina träningskamrater så kunde jag konstatera att det inte bara var jag som inte var helt med i matchen denna kväll.

Jag tror att värmen är en bidragande orsak. Man är lite slö i sommarhettan. Detta gäller både de tvåbenta och de fyrbenta individerna.

Men vilken sommar vi har haft. Det känns som när man var en liten grabb. Man upplevde att somrarna var oändligt långa. Det var förmodligen inte så. Men man upplevde det som så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.