BLOGG: Regnet det bara öser ner…

Idag är det inget roligt väder för utomhusaktiviteter. Jag och Ztorm har mest myst i soffan. Detta ska inte underskattas. Vila är också en aktivitet? Om än, en lugn sådan. Jag har suttit och funderat lite på regelrevideringen. Jag har ett par saker som jag brinner för när det gäller denna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är figurantanvisningar inom Svensk Skyddet. Det är hög tid att få till sådana. Jag har pratat med en hel del tävlingsfiguranter sista halvåret om detta. Samtliga tycker att detta är en bra idé.

Figuranterna har ingen lätt uppgift. Jag blir alltid väldigt imponerad av deras skicklighet. Det är väldigt sällan man har några synpunkter på deras agerade. Men ibland blir det helt fel.

För att räta ut alla frågetecken för deras skull, hade det varit utmärkt med anvisningar på utförandet av olika moment inom skyddshundsporten. Flera av figuranterna efterlyser själv denna information.

Jag har suttit och tänkt till lite. De som känner mig vet att det inte går så fort när jag tänker! Men jag har plitat ner lite saker som jag tänkte att vi ska diskutera inom tävlingssamverkan Syd. Så att de får säga vad de anser om mina tankar/funderingar. Förhoppningen är att de tycker att jag inte är ute och cyklar. Men det lär vi få se.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikväll är det styrelsemöte på Höör Brukshundklubb. Jag har ett par saker som jag tänker ta upp på detta möte. Men detta återkommer jag med vid senare tillfälle.

Nu ska jag busa med Ztorm. Det får bli lite uppletande inomhus. Båda han och jag tycker detta är riktigt roligt. Han har blivit rejält duktig på detta. Det enda problemet är ju att vår vittring finns överallt i huset.

Så för att ge honom en fair chans att lyckas brukar jag låta honom lukta på föremålen. Så att han vet vad han ska leta efter. Dessa övningar har blivit rejält utvecklade i svårighetsgrad. Men det lilla livet älskar att jobba. Han ger sig aldrig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.