BLOGG: Lydnad & möte

Idag var instruktörena kallade till möte på Höör Bk. Studiefrämjandet var inbjudet till mötet. De informerade om hur deras  organisation fungerade. Bland annat togs det upp hur vi kunde stöd för våra kurser o.s.v. Vi insåg ganska snart att vi hade varit dåliga på att rapportera in våra olika former av verksamhet. Men det blir ändring på detta. Det var intressant att lyssna på informationen. Jag lärde mig i alla fall en hel del!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innan mötet körde jag ett rejält lydnadspass med Ztorm. Jag körde igenom de flesta momenten, utan stegen. Jag ansåg att skaderisken var lite för hög. Den var fuktig.

Jag har hållit på med att ändra lite i krypet under vintern. Idag testade jag att köra igenom detta fullt ut. Det hade onekligen hänt en hel del med detta moment.

Jag har jobbat med att Ztorm inte tar kontakt under momentet. När han kröp ville han gärna ha ögonkontakt med mig.

Detta resulterade i att höger armbåge lyfte en bit från underlaget emellanåt. Jag körde även några bevakningar på mig själv. Där utbackningar och avstånd stod i fokus. Jag var väldigt nöjd med vad jag såg.

Snart kommer vi in i träningsläger säsongen. Jag och Ztorm åker iväg i mars, på ett läger uppe i Mullsjö. Jag ser fram emot detta. Här kommer en hel del ekipage till detta läger. Här kommer folk från alla bruksgrenarna. Jag tänkte varva mellan skydd och sök. I nästa vecka kommer en kompis ner från Västra Götaland. Vi tänkte ge järnet med att träna våra odjur. Det ska bli skitroligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.