BLOGG: Lååångt Pass

Igår träffades vår träningsgrupp i dagsljus. Det var ett tag sedan vi körde lydnad och skydd utan strålkastarljus. Det kändes riktigt trevligt att slippa mörkret, för en gångs skull. Vi var nästan full styrka på detta pass. Vi började köra igenom lydnaden en och en.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag och Ztorm körde först och främst de fyra första momenten i bruks elit. Ztorm kändes riktigt fin, trots lite jul ledighet. Jag var nöjd med vår lydnads del.

Det är mycket gnuggande på detaljer just nu. Detta gäller framförallt höger armbågen i krypet. Ztorm är väldigt kontaktsökande, Det får den effekt att denna armbåge lättar från underlaget emellanåt.

På skyddet körde vi lite busövningar. Det blev bita, släppa och bevaka i icke moment liknande situationer. Sedan körde vi en hel del transporter. Både i ärm och munkorg. Det var ett tag sedan vi gjorde dessa övningar. Till min stora glädje kändes det riktigt bra.

Han låg rätt i position, och var observant emot figurantens väsen hela tiden. Han gick lugnt och koncentrerat. Jag blev glatt överraskad över detta beteende! Polletten har kanske ramlat ner tillslut. Det ska bli intressant på måndag. Då tränar vi mitt på dagen igen. Då hoppas jag att vi har samma fina transporter.

Idag mitt på dagen åkte jag ner till klubben och körde ett lydnadspass med Ztorm. Vi slipade lite på stegförflyttningarna, höger och vänster halt. Det kändes relativt bra. Vi har mer att göra med dessa innan jag är helt nöjd. I morgon är det byggdag på klubbhuset. Så imorgon blir det ingen träning som det ser ut nu i alla fall? Men vem vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.