BLOGG: Figuranterna läser in sig på reglerna

För några dagar sedan blev det bestämt vilka figgar som kommer att gå på skyddet i Nordic Style i Sölvesborg i oktober 2014. Jag meddelade dem detta. Båda figuranterna blev eld och lågor! De tyckte att det skulle bli roligt att vara figgar på detta första provet i Sverige.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag förklarade likheterna och skillnaden mellan Svensk Skyddet och Nordic Style. Ganska snart kom de på att de behövde ha reglementet för tävlingarna. Jag skickade över dessa till dem.

Ganska snart började sms:en ramla in från dem, med frågor och funderingar. Jag har lusläst reglerna fram och tillbaka. Det blir en del funderingar under resans gång. Det känns som att jag har ganska bra koll på reglerna nu.

Under dagen har jag varit i Tollarp. Det har varit Domare tillsättningar för 2014, som stått på programmet.

Vi blev nästan helt klara med detta under eftermiddagen. Det sista gör Leif Borgenlöv själv i dagarna. Det känns som om det blev bra. Vi försökte uppfylla alla önskemål från klubbar och domare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Direkt efteråt åkte Ztorm och jag till Höör Brukshundklubb. Det var träning med gruppen. Ztorm hade tillbringat mycket tid i bilen under dagen.

Det hade bara blivit små kisserundor. Jag trodde att han skulle explodera under lydnaden. Men till min stora glädje gick han som ett litet ljus!

Han var i och för sig het. Men utförde allt som jag bad om på ett föredömligt sätt.

Nu börjar det lugna upp sig med uppdrag, inför julen. Det ska bli roligt att lägga all tid på vår egen träning ett tag. På onsdag har jag bestämt med Eva och Charlotte. Vi ska ut och lägga spår till våra odjur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.