BLOGG: Mätt och belåten

Vilken kväll det blev. Julbordet på gästgiveriet  Kulturens Östarp var verkligen fint. Som vanligt går man ut för hårt på sillen. Man brukar vara proppmätt innan man når till skinkan och brunkålen. Denna kväll var inget undantag. Det blev många intressanta diskussioner runt bordet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bland annat pratade vi om spårträning och olika bidrag som klubbarna har till sina tävlande SM-Ekipage. Det varierar en hel del bland klubbarna.

Men en gemensam inställning verkar vara att detta genererar pengar till klubbarna. Folk söker sig till de klubbarna som har många ekipage på högsta nivå. Framgång föder framgång.

Vissa klubbar har till och med körersättning till SM-tävlingarna, oavsett var dessa går i landet. Det kan bli många mil i vissa fall.

Det blev helt enkelt en väldigt trevlig kväll. Imorgon är det dags för julbord nummer två i ordningen. Som det känns nu, hade det varit bra med några dagars mellanrum. Men vad gör man inte för gemenskapen. Det är Höör Brukshundklubb som bjuder in alla som hjälpt till på klubben under året.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Även deras respektive är välkomna på denna julfest! Det är fantastiskt trevligt och mycket god mat som står framdukat. Det är en av höjdpunkterna på året!

Innan detta ska jag iväg med Ztorm till Camillas hundrehab. Det är den årliga hälsokontrollen, som vi bruka göra när tävlingssäsongen är över.

Det brukar bli en tre till fem besök under vinterhalvåret. Mest för att förebygga, och fräscha upp kroppen på Ztorm. Camilla har en riktigt fin anläggning. Med många olika behandlingar. Vi brukar köra massage, laser, vatten rullband och vibrationsplatta.

Ztorm älskar detta. Han blir riktigt glad när han märker att vi är på väg till Camilla. Vi brukar göra om samma procedur på vårkanten. Ungefär 1 1/2-2 månader innan tävlingssäsongen drar igång. Så det blir lugnt på tränings fronten imorgon. Det blir lite pyssel med utrustning och persedelvård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.