BLOGG: Iskallt uppdrag

På träningen ikväll var det något svalt. Jag har ingen aning om hur många minusgrader det var? Som tur var hade jag klätt på mig ordentligt. Det var värre med vissa av träningskamraterna. De frös en hel del. Men som vanligt var humöret på topp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hade ett jättebra träningspass. Vi började som vanligt med lite lydnad. Jag och Ztorm höll på med lite putsande i olika moment. Jag bad Åsa Holmström om hjälp.

Jag ville att hon skulle titta på mina högersvängar. Jag har fått för mig att jag kan få dessa ännu bättre, än vad de är idag. Det handlar om hur jag sätter fötterna i utgången av själva svängen.

Jag gick först på mitt vanliga sätt, sedan gjorde jag den nya svängen. Åsa fick bedöma hur det såg ut. Efter ett antal svängar fick vi domen. Hon tyckte att båda svängarna var bra, men mitt nya sätt att svänga fick det att flyta ännu bättre igenom momentet.

Det handlar mycket om detaljer just nu. Vi har en lång vinter på oss utan tävlingar. Då det finns tid till att bryta ner momenten i tusen delar. Det är förbaskat roligt att hålla på med detta! Även krypet är ett sådant moment som vi delat upp ordentligt i beståndsdelar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter ett tag fick jag syn på några av kursarna som går kurs för Micke och mig. Det är roligt att de är så aktiva, med sin träning. De har bildat en träningsgrupp. Och kommer att hålla ihop gruppen även i framtiden.

Det ska bli väldigt intressant att följa dem. Jag frågade om jag fick följa med dem ut någon gång och spåra. Jag fick en stående inbjudan. Vilket jag kommer att nyttja vid tillfälle.

Jag gick åter till min egen grupp och fortsatte med vår egen träning. På skyddet ikväll lade jag och Ztorm polletterna på transporter i munkorg, transport ärm och dubbelretningen.

Jag kom fram till att jag nog måste ha ett dubbelkommando i dubbeln. Han tjuvade ett par gånger. Vilket inte är ok. Jag tänkte att jag börjar med detta imorgon mitt på dagen i dagsljus. Ztorm har tidigare gått på eget huvud. Det har fungerat kanon.

Men av någon anledning blandar han ihop transporterna med dubbelretningen. I övrigt hade vi ett kanonpass. Jag ville inte avsluta kvällens pass. Jag och Ztorm befann oss i den berömda bubblan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.