BLOGG: Årlig uppkörning

Igår hade jag lovat att jag skulle hålla mig stand by, utifall Magnus ringde. Han och Luuka (reservation för stavningen) Ska göra sin årliga uppkörning på fredag, som väktarhunds ekipage. Han ville blandannat att vi skulle skjuta lite. Nu slumpade det sig så, att Tove och Pärlan också var i Höör denna dag. Så vi blev ett litet gäng som hjälptes åt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi åkte ner på brukshundklubben i Höör. Magnus ville bli kommenderad i RPS lydnaden. Luuka gick riktigt bra. Han låter lite under lydnaden. Men själva momenten är riktigt bra. Det ser genomarbetet ut.

Jag kom att tänka på att kvällen innan hade Magnus och Luuka kört igenom skyddsdelen från uppkörningen. Även detta fungerade till full belåtenhet.

Magnus jobbar hela tiden med Luukas stresspåslag. Det verkar som om de börjar hitta rätt.

Tove och Pärlan tränade inget denna dag. Pärlan kom precis från behandlingen, hos Camillas hundrehab i Höör. Så Tove fick agera tävlingsledare och skytt. Jag tog ut Ztorm och lade honom på platsliggningen. Skotten föll efter cirka 5 minuter. sex skott i följd. Sedan låg de cirka 4 minuter till. Inga konstigheter konstaterades.

Idag ska jag först ut med Jenny i skogen. Det blir spår och uppletande. Sedan ska jag ner på klubben och hålla kurs. Vi börjar närma oss slutet på appellkursen. Det står lydnad på deras program i kväll. Jag ska passa på att träna lydnad själv innan det är dags för att dra igång kursen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.