BLOGG: Lydnad, spår & uppletande

Igår innan mötena Han jag med att köra igenom lydnaden med Ztorm. Det börjar dra ihop sig till tävlingen i Kristianstad den 27:e. Vi har trappat upp träningsmängden lite. Vi hann precis med vårat pass innan himlen öppnade sig. Det började ösregna medan jag plockade in mina apporter och diverse utrustning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ztorm och jag hade ett fint pass. Jag var mycket nöjd, trots att vi båda två började bli ordentligt blöta, var humöret på topp. Nu på eftermiddagen ska vi åka ut och lägga lite spår, och köra uppletande.

Planeringen är helt klar inför kvällens träning med gruppen. Det blir ytterligare ett lydnadspass. Vi kommer dessutom köra lite mer tävlingsmässigt på skyddet under kvällen. Jag vill testa av lite moment. Friska upp minnesbilderna för Ztorm helt enkelt.

Imorgon kommer vi att köra sök ihop med folk från Malmö. Det ska bli riktigt roligt att träffa dem igen. Sist vi sågs var i början av september, på deras läger uppe i Halen, Olofström.

Det var då Ztorm hamnade i slagsmål. Jag har även en klar bild över detta träningspass imorgon. Vi kommer att köra fullt ut i söket. Förhoppningsvis hinner vi med något uppletande även då. Men vi får se vad klockan blir. Det börjar mörkna tidigt om kvällarna nu. Nu ska jag och Ztorm bege oss ut i skogarna runt Fulltofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.