BLOGG: Nu är det lite väl mycket som händer.

Igår åkte min mamma in på sjukhus. Hon var rejält sjuk. Läkarna förberedde oss för det värsta. Mamma är en gammal dam på strax över 90-år. Så det är kanske inte så konstigt att det blir kritiskt, när hon väl blir sjuk. Hon var vid medvetande vid ankomsten till sjukhuset. Men var väldigt trött. Men hennes fantastiska humor fanns kvar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hoppas att hon repar sig. Vi syskon har ihop med mamma bestämt att vi ska försöka få in henne på ett boende. Hon har skött hela sitt hem själv, inklusive matlagning och städning. Men hon blev nog själv rädd igår.

Hon tycker det skulle kännas tryggare att bo någonstans där hon kan få hjälp, och framförallt lite mer sällskap. Oavsett om vi barn i familjen både besöker henne, eller ringer till henne nästan varje dag. Så förstår jag att det måste kännas mer stimulerande att träffa lite nytt folk. Framförallt ska hon känna sig trygg!

Idag har jag först varit runt och fått in några anbud på lagningen av min bil. Det är en försäkringsfråga. Försäkringsbolaget ville ha in denna information. En lokal bilmek har fått uppdraget. I morgon fixar de till så att bilen blir körduglig igen. Men sedan får jag vänta på att de får hem en ny grill och lite andra små saker.

September har inneburit en massa tråkiga händelser. För blir Ztorm inblandad i hundslagsmål. Som resulterade i att han blev sydd. Sedan krockar jag med ett rådjur. Nu senast åkte mamma in på sjukhus. Jag har haft bättre September månader, än denna.

Under kvällen var det distriktsmöte för SBK Skåne. Det var ett givande möte. Jag blev tillfrågad om jag kunde tänka mig ta hand om en utbildning av tävlingsledare i lydnad. Detta tackade jag ja till. Utbildningen drar igång i Oktober. Den teoretiska delen kommer de att få göra över internet. Det ska bli roligt att dra igång denna utbildning.

2 reaktioner på ”BLOGG: Nu är det lite väl mycket som händer.”

  1. Hoppas din mamma kryar på sig!
    Boende med egenlägenhet men ändå tryggheten att ha personal tillgänglig och grupprum där de kan umgås är en bra idé, så hade min mormor det och hon trivdes jättebra.
    Hoppas nu fågel Fenix lämnar dig ifred!!

  2. Jag tror att min mamma kommer tycka det är kanon! Hon får lite mer folk att prata med. Framförallt kan hon känna sig trygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.