BLOGG: Ztorm är på hugget

Sista tiden har varit jobbig. Inte minst för min kämpe. Han har mest fått titta på när andra tränar. Det är inget han tycker är angenämt. Ztorm är van vid en hög aktivitetsnivå. Liksom hans husse. Såren ser riktigt fina ut. Penicillinen är uppäten. Stygnen ska tas bort nästa helg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sedan börjar vi gasa på lite igen. Vi båda längtar tills dess. Jag var ute och körde lite uppletande med honom idag. Jag körde på en gräsmatta. Jag vågade inte riskera att han skulle fasta på en pinne eller något annat bråte i skogen.

Jag trampade en halv ruta. Fyra föremål lades ut. Ztorm var mycket tänd på uppgiften. Han sprang i princip på föremålen direkt. Vilket var min tanke. Jag ville mest dränera honom på inneboende energi, samt jobba med tugget på föremålen. Det gick förvånadsvärt bra. Det var minimalt med tugg.

Jag tänker även köra ett lättare lydnadspass ikväll på träningen. Det blir förmodligen lite fritt följ, framåtsändande, ljudgivningen och en platsliggning. Det är förbannat skönt att han nästan är helt återställd. Nu riktar vi in oss på rasmästerskapet i Kristianstad den 27/10.

Jag hoppas att vi fått vår beskärda del av otur nu. Ztorm var i kanonform innan han blev skadad. Min förhoppning är att vi kommer ifatt med träningen. Vi har förlorat två veckor. Man ska inte underskatta vila i och för sig. Men nu vill vi bara komma igång på allvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.