BLOGG: Smyga igång igen.

Ikväll tänkte jag rulla på med Ztorm igen. Såren är läkta. Jag tänkte köra ett rejält lydnadspass med honom. Mest för att lufta ur lungorna på honom. Jag tänkte även köra lite transporter. Det känns som en evighet sedan? Men det är trots allt bara 2 1/5 vecka sedan han var i full kondition.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hoppas att han inte förlorat förmycket. Träning är ju som bekant färskvara. Men jag tror inte det kommer att ta så lång tid innan han är på topp igen. Det ska i alla fall bli riktigt roligt.

Sista tiden har jag bara varit med och tittat och kommit med synpunkter på mina kamraters träningar. Om Ztorm inte får något bakslag eller något annat strunt i kväll.

Så kommer jag åka ut och spåra med honom imorgon. Han verkar helt återställd. Men tiden får utvisa var vi står helt enkelt.

Jag blev glatt överraskad av bilmekanikern idag. Jag lämnade i bilen för att få ny belysning på denna. I min värld trodde jag att de skulle behålla bilen över dagen åtminstone. När jag lämnat bilen så gick vi en runda Ztorm och jag. Tillslut hamnade vi hos Camillas hundrehab i Höör.

Det blev lite kaffe och småprat om ditten och datten. När jag satt där ringde telefonen. Det var bilmekanikern som ringde för att berätta att bilen var klar. De hade bilen i cirka 1 1/2 timme. Den är inte helt färdig opererad ännu. Men nu kan jag åtminstone köra lagligt med bilen. Det kallar jag service.

Bilfirman heter Jokelas. Jag kan varmt rekommendera dem. Jag har  lämnat in min bil där förut. Även då gick det snabbt, och till rätt pengar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.