BLOGG: Ett slarvigt spår

Jag kom som sagt ut och spårade och körde uppletande under dagen. Jag trampade ett spår som var cirka 700 meter långt, 8 pinnar plus slutet. Liggtiden var 1 timme. Medan detta låg till sig hade jag trampat en uppletande ruta. jag lade ut 6 föremål. Ztorm gjorde ett fint uppletande. Här var som vanligt lite tugg på föremålen. Men inga större grejor. Jag var nöjd med hur han agerade på mina skick. Han gick dit jag skickade honom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gick tillbaka till bilen och tog en kopp kaffe. Ztorm drack lite vatten. När vi läskat färdigt gick vi en promenad i skogen. När vi kom tillbaka tyckte jag att vi kunde ta spåret. Jag selade på, och gick ner till spårstarten.

Han fick marsch order. Jag tyckte att han slarvade redan i starten av spåret. Det fanns inte så mycket som skulle kunna ställa till det. Det var ett direkt påsläpp. Jag sade till honom att skärpa sig, och visade lite missnöje. Han tog uppmaningen rätt. Och blev lite noggrann.

Vi första vinkeln var han inte med i matchen. Han gick över och började strula. Jag kände att jag började koka inombords. Jag stannade honom och selade av. Och bad honom att hålla sig på avstånd.

jag visade med all tydlighet att jag inte var nöjd med honom. Vi kom tillbaka till bilen. Han fick hoppa in direkt. Jag stod i valet och kvalet om detta skulle få bli slutet på dagens övningar. Men kom fram till att jag trampade ett nytt spår till honom. Detta spår fick bara ligga i cirka 40 minuter.

Jag selade på honom. Vi gick till starten. Jag gjorde ett regelrätt påsläpp. Ztorm fäste kanon mitt i kärnan. Han spårade som en liten gud. Han markerade pinnarna fint. Och jag fick många tillfällen att berätta för honom hur duktig han var! Med facit på hand blev det väldigt rätt tillslut. Vi åkte ner till affären och köpte lite godis, sedan åkte vi hem och mös i soffan. I morgon är det sök med träningsgruppen. Det ska bli riktigt roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.