BLOGG: Mörkerspår

Jag har precis varit ute och trampat ett spår till Ztorm. Tanken är att solen ska få gå ner. Jag vill spåra i mörker. Om ni aldrig provat detta förut, så är det hög tid. Man måste helt lita på sin hund. Spåret är cirka 1000 meter. Det går bitvis på asfalt. Men starten ligger på vall.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har lagt ut varierande föremål i spåret. Föremålen är i metall, tyg, plast och trä. Liggtiden bestämmer moder jord. Jag vill att det ska bli helt mörkt. Innan vi går ut och selar på. Det är förbannat roligt att spåra i mörker.

Det är inte lönt, att ens försöka lokalisera sig. Det är bara att hänga på. Jag tror att detta är väldigt utvecklande för oss som ekipage. Ztorm älskar dessa spår. Han vet med säkerhet att det bara är han som kan lösa uppgiften.

Genom erfarenhet vet han att jag är chanslös att veta hur spåret går. Det är bara hänga på, och hoppas på att han löser uppgiften.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.