BLOGG: Hett i Hettan

Idag har det knappt varit styrfart på mig och Ztorm. Vi har mest suttit i skuggan och läst. När jag kollade termometern vid 14-tiden, hade vi drygt 30 grader. Både Ztorm och jag har tagit ett par svalkande duschar under dagen.Nu framåt kvällen åkte vi ner en sväng till klubben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som befarat var det i princip folktomt där. Det var bara Ztorm och jag och en ung tjej med sin shappendous ( med reservation för stavningen). Hon höll på med att köra lydnad.

Vi hängde på dem och körde ett kort, men naggande gott lydnadspass. Nu sitter jag och väntar på att våra Svenska damer ska spela semifinal emot Tyskland. Jag hoppas verkligen att de kommer upp i sin potential, och slår de tyska damerna!

Det hade varit en perfekt avslutning, på en perfekt onsdag. Imorgon får vi ännu lite folk på besök till vår träning på kvällen. Det ska bli roligt att se vilka dessa är. Och hur de ser på hundträning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.