BLOGG: Sök, i hög temperatur

Igår så träffades gruppen på morgonen. Vi skulle träna sök. Det var redan riktigt varmt ute, solen stekte från en klarblå himmel. Vi hade för dagen en helt ny sökruta. Som skulle visa sig vara tuff för våra kämpar. Det var inte så mycket att den var kuperad, eller så. Det var mer att det låg mycket ris och grenar överallt. På vissa ställen var det väldigt tätt. Hundarna fick jobba ordentligt för att ta sig fram.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hade en plan med Ztorms övningar för dagen. Jag skulle blåsa på rätt så ordentligt med honom i värmen. Vi började med två träffar. Sedan jobbade vi oss framåt längs med stigen. Han fick några tomslag.

Trots att han var mycket trött på slutet av stigen, så jobbade han bara på. Det var rätt fantastiskt att se. Det blev ett riktigt roligt pass. Ztorm var som vanligt mycket lycklig.

Just nu sitter jag och lägger upp planerna för kvällens träning. Vi kan utgå från att det blir väldigt varmt även ikväll. Jag är lite inne på att bara köra skyddet ikväll. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Men detta mognar förmodligen fram under dagen? Eventuellt får vi besök ifrån Helsingborg ikväll. Men inget är bestämt i denna fråga. Så vi får se hur det blir med detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.