BLOGG: Planeringsmöte, Halen 2013.

Igår kväll var det planeringsmöte till ett hundläger som äger rum första helgen i september. Det är Malmö SBK som har bokat upp Halen utanför olofström. Jag fick en inbjudan till att vara med på detta lägret för några månader sedan. Jag tackade ja till detta direkt. Igår skulle strategin läggas upp. Vi hade mötet hos Lotta i Vintrie, utanför Malmö. Lotta är även känd som trimme Lotta. Jag tror att de flesta människor i hund Sverige känner henne under detta namn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blev bjudna på en delikat middag, bestående av lax och potatis. Vi fick en enormt god efterrätt. Som var kladdkaka, vaniljvisp och jordgubbar. Det blev ett informativt möte. Det skulle vissa sig att vi blir väldigt mycket folk som åker till Halen i september. Jag bokade upp Ztorm och mig till att köra söket hela lägret.

Övriga grenar känner jag att vi har bra koll på. När jag anlände till mötet så var det mycket hundar som sprang omkring och lekte i trädgården. Jag hade Ztorm i bilen. Jag blev tillfrågad om inte Ztorm skulle leka med övriga hundar. Detta avböjde jag. Det var en salig blandning av tikar och hanar. Ztorm hade inte löst detta.

Senare på kvällen fick jag frågan av Lotta om inte Ztorm skulle få komma ut och leka med övriga. Jag berättade att det nog inte skulle gå så bra med en masssa dominanta hanar ihop med Ztorm. Lotta handlade direkt. Hon sade till hanhundsägarna att sätta sina hundar i bilarna. Ztompe skulle få ett helt gäng tikar att leka med.

När jag hämtade Ztorm från bilen, så hade inte en av hanarna kommit iväg. Det var terese hund Budda som sprang omkring i trädgården. Ztorm och Budda träffades i princip i dörrhålet. Det blev lite spännt under några minuter. Budda är en ung hane. Ztorm insåg ganska snart att Budda bara ville leka med honom. Det förblev ganska spännt emellan dem. Jag gick och satte mig vid bordet igen. De små fick själv lösa detta. Vilket de gjorde. Ztorm hade det skit roligt  med en fotboll. Denna pulveriserade han i beståndsdelar. Vi hade ett givande möte både Ztorm och jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.