BLOGG: En enorm uppslutning

Idag hade vi en byggdag på klubben. Det har flutit på kanonbra hela dagen. Det som var roligt i sammanhanget att nästan tio procent av höör brukshundklubbs medlemmar var på plats. Det snickrades, sågades och målades i massor. Vi hann väldigt långt idag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klubbhuset börjar ta form nu. Eller rättare sagt vår nya lektionssal och det nya sekretariatet.  Klubbhuset blir i princip dubbelt så stort.

Så att vi kan möta den ökade efterfrågan på kurser, och medlemmarnas krav på att kunna få tillgång till en lektionssal.

Det är snart dags att börja göra i ordning inomhus. Skalet blev i princip klart idag. Det som saknas är lite mer målning och några plankor. Det är roligt att man kunnat hjälpa till och bygga. Vi har folk som leder och förklarar för oss hur vi ska göra, för att det ska bli bra!

Dagens byggande blev en utmaning för våra mer rutinerade byggare. Det vällde in folk i arbetskläder som ville hjälpa till idag. I och för sig ett angenämt problem. I morgon är det sökträning som står på programmet. Det kommer lite folk från Blekinge och ett gäng från Lund som ska träna ihop med oss imorgon. Det ska bli riktigt roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.