BLOGG: Planering och åter planering

Jag sitter som bäst och tänker igenom scenariot för kvällens upplägg av träningen. Jag tänkte lägga en hel del polletter på apporteringarna, både metall och tung apporten. Vi blir förmodligen inte så många på kvällens träningspass. Vissa är iväg på diverse hundläger, eller så är de iväg och jobbar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi bestämde i tisdags på träningen att kvällens pass skulle bara innehålla skyddet.

Vi slopar lydnaden ikväll. Så jag tänkte åka ner tidigare och köra mina apporteringar ihop med Ztorm.

Anledningen är att vi ska köra en del munkorg med hundar som inte har stor erfarenhet av detta.

Vi tänkte att det skulle bli fullt fokus på detta. Det innebär också att vi förmodligen kommer att ha vårt kortaste träningspass genom tiderna. Någon av dessa uppvisar en del besvär i korgen.

Så det kommer bli några uppstarter och trycka iväg figuranten. Jag hoppas och tror att dessa individer har nytta av ett sådant upplägg. Jag sitter även och tänker på vårt pass på Revinge imorgon. Jag kan tänka mig ett liknande upplägg som vi hade igår.

Vi kommer att hålla till på en del av Revinge som det är lite mer lättspårat på. Jag tänkte att Ztorm skulle få ett tufft spår igen. Jag har inte detaljerna klara för mig ännu. Men det klarnar säkert i bilen imorgonbitti. Det blir även uppletande för vår del. Jag vet inte hur Eva planerat sin dag. Men jag lär få reda på detta under morgondagen.

2 reaktioner på ”BLOGG: Planering och åter planering”

  1. Jag lägger gärna ett spår med många vinklar så Ztorm får fortsätta med sitt fina spårarbete :-). Hubba ska ha ungefär som igår, mååånga apporter. Det vore väl själve den om han inte snart ska uppskatta sina apporter. Ebba får fortsätta som i förrgår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.