BLOGG: En riktigt rolig vecka

Sommarkursen tog slut i fredagskväll. Det har varit givande och fantastiskt roligt att vara med om detta. Utvecklingen var dramatisk på samtliga deltagare. Det blev många roliga diskussioner, där alla deltog och hade sina synpunkter. Det var helt enkelt ett väl fungerande gäng som körde sök på längden och tvären i fem dagar på kvällstid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vissa kvällar blev väldigt sena. Jag var hemma i bostaden vid 23-tiden vissa dagar. Men vad gör det när man hade så roligt.

Vissa av deltagarna blev slitna dessa dagar. De jobbade på sina jobb på dagarna och tränade hund halva nätterna. Tack allihop, för en trevlig vecka!

På söndagen var jag ute med ett sökgäng från Lund. Man kunde önska sig ett bättre väder denna dag. Men som tur var så snöade det inte iallafall. Regnet öste ner hela dagen och samtliga människor och hundar var blöta som disktrasor, trots regnkläder.

Men humöret var på topp och vi fick kört det vi ville samtliga ekipage. Vi bestämde att vi skulle träffas och träna ihop längre fram. Det är alltid nyttigt med nya infallsvinklar och framförallt få köra på okända figuranter.

När samtliga kört sina hundar blev det fika och genomgång av dagens övningar. Det regnade så pass att man inte behövde fylla på kaffemuggen. Den var mer eller mindre full hela tiden. Kaffet blev i och för sig lite tunt på slutet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.