BLOGG: Nya tag

Tyvärr fungerade inte näsan ännu på Ztorm i söndags. Idag tänkte jag sticka iväg med vovvarna till en sjö. Jag fick ett tips från en granne härom dagen om en liten sjö uppe i skogen. Där det tydligen ska vara bra att bada med hundar. Jag hoppas att jag hittar dit. Jag blev inte riktigt klok på vägbeskrivningen. Men det kommer att ge sig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikväll är det som vanligt träning med gruppen. Jag har inget planerat just nu. Men tänkte busa lite med hundarna ikväll.

Hindras utveckling går framåt. De sista dagarna har inte gjort några utfall eller andra dumma tilltag.Hon uppskattar verkligen att jobba och samarbeta.

Vissa egenskaper har börjat väckas i henne. Jaktkamplusten har hela tiden varit stor. Just nu försöker jag få henne att växla till socialkamplust utan för stora inslag av allvar hos henne. Det går bättre och bättre.

Hon har så smått börjat komma att spontant med leksaker/skinnet och bjuda denna egenskap. Det fungerar inte var gång ännu. Men det går sakta men säkert på rätt håll.

Igår var hon nere på klubben ihop med mig och en massa andra människor. I förra veckan var hon mycket mer på sin vakt. Igår gled hon omkring och brydde sig inte om de andra människorna och hundarna. Utan var fullt inriktad på att samarbeta med mig, trots störningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det kan tyckas vara helt normalt med folk och fä omkring sig. Men Virra har haft svårt att koppla av och låta människan ( i detta fall jag ) fatta besluten till henne.

Men hon har upptäckt att livet blir bra mycket lättare att leva om man litar på sin förare.

Jag har henne väldigt mycket lös. Och försöker styra henne med kropp och röst. Hon blir tvungen att koncentrera sig mer på mig och mitt rörelseschema. Detta blir stadigt bättre. Jag ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran i kväll. Så att ni får se lite fotografi på henne.

En reaktion på ”BLOGG: Nya tag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.