BLOGG: Snart är det dags

Imorgon är det dags för Ztorm och mig att tävla i Landskrona. Det är nio ekipage anmälda i Elit skydd. De sista dagarna har vi mest inte gjort någotting. I torsdags på träningen gick vi lite transporter. Dessa gick riktigt bra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blir mest lite promenader i skogen. Vädret kan bli en belastning imorgon. Sista prognosen jag såg,  skulle det bli soligt och varmt.

Men vis av erfarenhet vet jag att man inte kan lita på SMHI och deras prognoser. Vi får helt enkelt se hur vädret blir, och anpassa oss till detta. Detta brukar fungera bäst. Jag återkommer imorgon med hur det gick för Ztorm och mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.