BLOGG: Jonas och Croy

Under dagen idag har jag tränat ihop med Jonas Stål och Croy. Han hörde av sig för några dagar sedan. Han och Croy håller på med en satsning emot SM för patrullhundar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är alltid lika roligt att träffa Jonas och hans odjur. Det vilar inga ledsamheter över dem. Tyvärr hade jag känningar i min nacke redan när jag vaknade idag. Men det blev lite bättre under dagen. Jag hoppades att det skulle släppa helt.

Jonas ville köra igenom lydnaden. Jag hade höksynen på. Det såg trevligt ut. Det var några små detaljer som vi höll på att gnugga på. Jonas tenderade att ha lite bråttom i marschanträde och i vissa svängar.Så min uppgift blev att jaga honom med blåslampa. Jonas är själv medveten om detta fenomen. Men det är inte helt lätt att se detta själv. De gick en vacker lydnad. Med betoning på vacker!

Jonas och Croy har kvalat in till SM för patrullhundar. Så nu går mesta tiden åt till att förfina och få till detaljerna. Croy är en mycket trevlig kille som alltid gör sitt bästa.

han försöker verkligen vara med på noterna och sinnena på helspänn. Är man en schäfer med en lång kropp, så tar det ett tag att skifta riktningar och ställningar. Idag jobbade de kanon ihop. Croy bjöd upp till dans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.