BLOGG: En mysig träningskväll

Igår var jag smått förvirrad. Jag fick för mig att jag var sent ute för träningen med gruppen. Jag sprang in i duschen på rekordfart. Hoppade i träningskläderna och kör som en biltjuv till Höör.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av någon outgrundlig anledning fick jag för mig att vi skulle börja träna 17,30? Det hör till saken att detta klockslag har vi aldrig börjat träna? Så nu var jag väldigt tidigt på plats.

Jag åkte vidare till Camillas hundrehab istället. Det är alltid lika roligt att åka dit, och prata lite strunt. Åtminstone när man inte är där på grund av att man ska behandla sin hund för någon åkomma.

Efter ett tag så började klockan närma sig utsatt träningstid. Så jag rullade ner emot klubben. Vi började som vanligt med en snabb kopp kaffe. Där vi diskuterade lite av kvällens övningar. Jag hade tidigare bestämt att jag inte skulle träna med Ztorm denna kväll.

Vi skulle bara drälla omkring och ha det lugnt och skönt. Vi hade lite besök på träningen. Det var Sia med hunden Hasse som kommit dit för att träna lite med oss. Sia och Hasse håller egentligen på med sök. Så de var med på lydnaden.

Många av ekipagen i gruppen har anmält till olika tävlingar, eller planerar att göra det. Vissa ville köra igenom momenten i aktuell klass. Med kommendering och allt som hör till, i ett skarpt läge. Så långt det nu är möjligt under träningsformer.

På skyddet kördes det mest munkorgsövningar denna kväll. Vissa körde rena uppstarter och bort jagningar, medan andra körde mer moment likt. Vi avslutade kvällen i klubbhuset med kaffe och kaka, och den sedvanliga genomgången av kvällens övningar. Ztorm fick bara titta på hela kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.