BLOGG: Ztorm och jag vilar oss i form

På måndagen var Ztorm och jag först en sväng till Malmö. Jag skulle hjälpa min mamma att plantera om lite blommor. Som vanligt var man propp mätt när man åkte där ifrån. Det är inte lönt att försöka smita undan hennes framdukningar. Hon ger sig aldrig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag undrade just var min envishet kommit ifrån. Äpplet faller inte så långt ifrån päronträdet, är det inte så man brukar säga?

Hon skulle inte gett sig om man så stått på hennes hals. Det var bara att först äta mackor och kaffe. Jag hade knappt svalt ner sista mackan innan hon dukade fram till middag. Efter detta blev det kaffe och kakor.

När jag lämnade min mamma åkte jag och en sväng i stan. För att få en skymt av festligheterna runt melodifestivalen. Det är tydligen tävling nu till helgen enligt insatta personer (min mamma).

Jag passade på att ta en stadspromenad med Ztorm. Det är inte varje dag man är inne i centrum. Man bor ju i världs metropolen Södra Rörum. Här bor på sin höjd 70 personer. Det är alltid lika roligt att åka in till Malmö. Men det är ännu roligare när man åker därifrån!

Jag är född och uppväxt i Malmö. Men utvecklingen har gått åt helt fel håll. Jag skulle inte kunna tänka mig att flytta dit igen. Väl hemma på mina breddgrader igen, så stannade vi till i Fulltofta och gick en liten skogspromenad.

Det är träning på tisdagen som vanligt. Men jag och Ztorm kommer bara gå omkring och vara mer odrägliga än normalt. Förhoppningsvis kan vi kanske hjälpa någon träningskamrat med deras träning.

Jag längtar till söndag. Vi är klara att äntra manegen. Ztorm känns riktigt bra. Han är på hugget. Så det är med tillförsikt vi ser fram emot tävlingen. Vi är nio ekipage i eliten. Så det kommer bli en lång dag.

2 reaktioner på ”BLOGG: Ztorm och jag vilar oss i form”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.