BLOGG: Lydnad & skydd

Igår körde vi igång redan klockan 15,00. Humöret var på topp, och samtliga verkade vara riktigt sugna på att träna. Efter en snabb kopp kaffe gick vi igång med lydnaden. Jag ägnade mig mest åt lite finlir detta pass. Inte så mycket vad det beträffar Ztorm. Utan mig själv, och hur jag beter mig i olika moment. Ztorm var som vanligt på hugget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hade ett trevligt lydnadspass. Det blev inte så långt, men ack så koncentrerat. Nu är tanken att vi inte kör mer lydnad innan nästa söndag.

Jag känner att vi är samspelta och om inget onormalt händer så kommer tror jag att vila sig i form är bästa uppladdningen. Det blev även sista skyddspasset. Ztorm kändes mycket fin under detta pass. Vi körde lite transporter, dubbelretningen i kudde och utbackningar efter stötar. Detta fungerade till full belåtenhet.

I morgon kör vi sista sökpasset innan tävlingen. Vi har tillgång till ett riktigt bra område i Fulltofta. Jag tänkte köra några helt dolda figuranter. Och bara blåsa ur Ztorm ordentligt. Hoppas bara att vi ett någorlunda trevligt väder. I veckan som kommer ska vi ägna oss åt skogspromenader, och bara ha det mysigt. Jag längtar till tävlingen. Det ska bli riktigt roligt att göra årsdebut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinter har varit lång. Jag är nyfiken på om all träning man lagt ner under den mörka årstiden gett det önskade resultat som man hoppas och tror på.

Det känns som om att vår utveckling ihop har varit riktigt lyckad. Tanken är att vi ska kunna hävda oss bland de stora flickorna och pojkarna denna säsong.

Men som sagt det är årsdebut. Mycket kan hända. Jag kommer förmodligen klanta till det emellanåt. Men jag har tänkt igenom alla eventuella situationer som kan och brukar uppstå i skarpt läge. Men vi är väl förberedda inför uppgiften.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.