BLOGG: Sista förberedelserna

I morgon har Höörs brukshundklubb lydnads tävling alla klasser. Vi har har fått relativt många anmälningar. De sista veckorna har gått åt till att planera och ordna allt som behövs till en lydnads tävling.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Roligt i sammanhanget är att nästan alla som blivit tillfrågade om de har lust och möjlighet att hjälpa till, har svara ja till detta. Så vi kommer vara mycket funktionärer på plats imorgon.

Det innebär att vi kan byta av varandra på olika uppgifter. En uppgift som många vill ha, är att sköta grillen. Det kommer att säljas korv och hamburgare. Att det dessutom verkar bli riktigt fint väder gör ju att man längtar till samlingen imorgon klockan 08,00.

Idag läggs det sista på att rita upp tävlingsringarna. Under eftermiddagen samlas samtliga tävlingsledare och tävlingssekreterare och kökspersonal.

Domarprotokoll görs i ordning. alla priser och utrustningen till lottdragningen görs klara. Tävlingsledarna gör de sista förberedelserna med vad de ska ha med sig ut i skarpt läge i morgon. Sen är det bara att vänta in de tävlande. Jag personligen ser fram emot detta. Jag tycker det är roligt när det händer lite på klubben. Många som jag känner kommer dit för att tävla. Jag hoppas att jag hinner följa dessa under dagen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.