BLOGG: Städdag på klubben

Idag har vi varit flitiga på klubben. Det var städdag. Vi var en liten skara som gjorde fint runt klubbhuset och på appellplanen. Det planterades blommor, Gungorna renoverades och fick en ny plats. Nu saknas det bara att vi får dit en ny sandlåda. Så att våra minsta medlemmar har någon rolig plats på klubben. Där de kan härja fritt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag kom ner till klubben cirka 08,50. Mest bara för att dricka en kopp kaffe med övriga. Jag hade en tid hos Camilla på Camillas hundrehab klockan 10,00. Ztorm skulle få lite laserbehandling och massage.

Jag tycker mig se att han blivit bättre i sin sträckta muskel. Även Camilla tyckte att det kändes bättre idag. Vi fick förhållnings regler. Ztorm skulle ta det fortsatt lugnt i 2 dagar. Sedan fick vi rulla igång lite smått igen. Jag tänkte att vi skulle ta det lugnt till torsdags träningen med gruppen, så att han får läka ut helt.

Han har gått tungt sista tiden. Det har i princip varit någon form av träning, minst 5 dagar i veckan de sista 2 månaderna. Han har verkligen gjort sig förtjänt av lite vila. Det kommer bara bli skogspromenader fram till torsdags kvällen.

Till helgen kommer vi att köra några skick i sökrutan. Mest så att han får blåsa ut lite grann iallafall. Efter att vi var klara så åkte vi tillbaka till klubben. Då hade övriga i princip fått ordning på det mesta. Detta kallar jag planering!

Så vi fortsatte med att lägga golv i den nya lektionssalen. Nu börjar man se lite hur det kommer att bli. Det har varit en rolig dag. Med mycket humor och gliringar. Vi kan känna oss nöjda med dagen. Synd att inte fler dök upp. Klubben har cirka 160-170 medlemmar. Av dessa dök det upp 5 personer.   Jag tror inte att alla resterande var upptagna med annat. Men det är deras sak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.