BLOGG: Onsdagsträning

Som vanligt var det öppen träning på klubben igår kväll. Jag hade bestämt att jag skulle träffa en av tävlingsledarna, som ska agera på vår lydnadstävling 1 maj. Vi gick igenom lite upplägg och testade kommenderingen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hade inte så mycket tid på oss. Då hon var tvungen att ansluta till sin grupp. Vi kommer att fortsätta där vi slutade i kväll.

Jag passade även på att köra ett pass med Ztorm. Det blev fria följet, kryp och stegen. Det är träning med gruppen i kväll.

Jag tror att vi nästan blir fullt manskap. Det är nog bara Magnus som är tvungen att arbeta. På lydnaden tänkte jag köra en del framåtsändande. I övrigt har jag inga planer för lydnaden.

Däremot på skyddet kommer det att traskas en hel del transporter. I tisdags gick dessa riktigt bra. Men jag känner att vi måste träna dessa med ännu mer störningar. Så mina träningskompisar får agera rejält ikväll. Det är främst ärm transporten som vi måste lägga ner en del arbete på. Korg transporten känns relativt ok. Men som allting i denna bransch, så är verkligen transporter färskvara. Så det gäller att hålla dessa fräscha! Jag ska försöka komma ut och lägga ett spår till Ztorm under dagen om jag hinner. Det är lite tight just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.