BLOGG: Fina pass

Torsdagens träning gick kanon fint för samtliga ekipage. Trots att det snöade och blåste. Det var svinkallt. Vi var nästan fullt manskap denna kväll, trots att det mer kändes som en kväll för inomhus aktiviteter. Vi började med att köra igenom lydnaden med samtliga ekipage. Det har onekligen hänt lite saker på denna front under vintern. Ridhus träningen har varit nyttig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fick anpassa våra övningar på skyddet, efter rådande väderlek. De flesta tragglade mest sina transporter. Samma sak gällde för Ztorm och mig. Vi hade en nästan magisk kväll ihop på appellplanen. Ztorm gick riktigt fina transporter.

Igår träffade jag Jonas Stål & Croy. Vi körde lydnad och uppletande.Väl hemma igen i bostaden lekte jag med Ztorm. Vi ägnade oss åt brottning. Olyckligtvis krockade våra tjocka huvud. Det resulterade i att jag fick en rejäl blåtira. Jag ser ut som en proffs boxare.

Idag har Ztorm och jag varit ute och lagt spår och kört ännu mer uppletande. Jag trampade ett spår som var cirka 800 meter. Tanken med dagens övningar var att gömma samtliga pinnar under marken. Så det ser ut som om ett vildsvin har dragit igenom skogen. Men det var bara lilla jag som gömt pinnar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Liggtiden blev cirka 1 timme. Direkt påsläpp och några vinklar. Sina vana trogen fäste Ztorm fint direkt. Första gömman låg bara ett par meter från starten. Först tänkte han gå över denna. Men kände vittringen, och gjorde en riktigt fin markering.

Vi tog oss igenom spåret på ett kontrollerat och bra sätt. Vi missade en pinne, tror jag. Jag blev lite osäker på hur många föremål jag faktiskt lade ut. Eller rättare sagt grävde ner?

På måndag kommer Ztorm och jag få möjlighet att köra igenom hela elitskyddet under tävlingsmässiga former. Vi ska agera provekipage på en utexamination av nya skyddsfiguranter i Kristianstad. Jag ska även avlägga mitt praktiska prov som tävlingsledare A.Så jag börjar med att rita upp banan och kommenderar ett ekipage. Sedan ska de nya figgarna in i manegen. Sist ut för dagen blir Ztorm och jag. Det ska bli riktigt roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.