BLOGG: Distriktsgruppen i Skåne

Igår kväll blev det officiellt. Jag har fått ett förtroende uppdrag inom SBK-Skåne. För cirka två månader sedan blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att ta vid efter Leif Borgenlöv. Som många vet har han lämnat många av sina uppdrag i SBK-Skåne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leif har genom åren lagt ner själ och hjärta i sitt arbete med att göra det lätt för oss övriga aktiva inom klubben.

Leif har verkat inom SBK-Skåne i tjugosex år. Det är ju inte lätt att axla ett uppdrag som i många stycken är Leifs förtjänst. Efter mycket funderande. Kom jag tillslut fram till att jag kunde tänka mig att ta över vissa bitar av Leifs arbete.

Han har ju som bekant varit involverad i en massa verksamheter inom SBK. Jag har tackat ja till att vara gruppansvarig i distriktsgruppen i SBK-Skåne. Det innebär att jag kommer ha hand om skyddslicenserna och teori i Skåne ihop med Ann Olsson.

I skrivande stund så är allt material som finns dokumenterat om de olika skyddshund grupperna i distriktet  på väg till mig. Så i framtiden kan ni kontakta mig eller Ann om ni har några frågor eller funderingar. Vi kommer att göra vårt yttersta för att det ska bli en smidig övergång.

Inom kort kommer Ann och jag sätta oss ner och prata om framtiden. Vi kommer planera för nya teori tillfällen om det finns ett behov av detta ute i klubbarna. Jag har lite funderingar på hur man skulle kunna förbättra för de aktiva. Men det kommer vi till lite längre fram när Ann och jag har pratat ihop oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.