BLOGG: Tävlingarna inställda

Under dagen idag tvingades vi att inse att vi inte kunde genomföra våra spårtävlingar i helgen. Vi fick helt enkelt ställa in dessa på grund av snö. Det gäller högreklass spår 6/4 & lägreklass 7/4 på Höörs brukshundklubb. Det känns tungt att behöva ställa i tävlingar på grund av snö i april.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tävlingssekreteraren meddelar samtliga under morgondagen. Och pengarna återbetalas.

Vi hoppas på att vi kan få till dessa tävlingar lite längre fram. Men just nu ligger detta hos distriktet. Det är inte helt att lösa det med domare och så vidare.

När väl beslutet hade fattats. Så åkte Ztorm och jag ner på klubben och körde ett lydnadspass. Vi körde först lite fritt följ. Sedan fortsatte vi med inkallande med ställande och läggande. Det blev lite kryp och stegen också.

Sedan bar det hem till bostaden. Jag började ringa runt och meddela mina klubbkompisar om att det inte blev tävlingar i helgen. Däremot blir det snickeri och målning på den nya utbyggnaden av klubbhuset. Om ni känner er manade så kör vi igång klockan 09,00 på lördag.

klockan 15,45  hade jag bestämt med Börje på klubben.Deras företag har flyttat till nya lokaler i Malmö. Så Börje hade fixat lite möbler från flytten. Han behövde hjälp att bära in dessa. Det innebar lydnadspass nummer 2 denna dag.

Detta passet ägnade vi åt tungapportering, metallapportering, Inkallande med ställande och läggande. Lite mer kryp han vi också med innan Börje dök upp på klubben. Möblerna var riktigt fina.

Det börjar se riktigt fint ut i klubbhuset. Det ska bli riktigt roligt när vi får tillbyggnaden klar. Det är inte så mycket kvar nu. Då kommer vi ha två fina lektionssalar på Höörs brukshundklubb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.