BLOGG: Påsk lydnaden

Då var man hemma igen. Burlövs Bk har haft sin årliga återkommande lydnadstävling idag. Solen sken och humöret var på topp. Det skulle bli en trevlig tävlingsdag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Många trevliga ekipage visade upp sig. Det är alltid lika roligt att följa deras utveckling.

Som vanligt lämnar man alltid Burlövs Bk är man proppmätt. Mona  och hennes lilla gäng hade som vanligt fixat till en riktigt god lunch.

När vi satt och summerade tävlingen efteråt. Kunde vi konstatera att allt hade flutit på bra. Personligen tycker jag att det är mycket roligt att komma till Burlövs Bk, och träffa alla vännerna där. Det är inte så ofta nuförtiden man ses tyvärr.

Jag har sedan en tid tillhört Höörs Bk. Då jag bor på dessa breddgraderna. Men man känner sig alltid lika välkommen när man väl dyker upp där. Det brukar inte ta många minuter innan de personliga angreppen haglar i luften. Såklart på skoj! Burlövs Bk kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

Jag har haft hjälp av min son Morgan denna helg. Han jobbade som en galärslav när vi satt rutorna igår. Han visade verkligen framfötterna. Och gnällde inte över tidiga morgnar. Utan bara bet ihop och gjorde ett mycket gott jobb. Även idag var han mig behjälplig i lydnadsklass 3 och i eliten. Han höll reda på alla vittringspinnar och apporter. Morgan underlättade mitt arbete enormt som tävlingsledare.

2 reaktioner på ”BLOGG: Påsk lydnaden”

  1. Tack själv Mats för en trevlig dag , vi får se till att det inte dröjer lika länge tills vi ses igen jag och Zorro kan behöva lite tips och tricks när det blir dags med att skruva upp hans träning. Hoppas att snön försvinner så att ni får kört er tävling till helgen.
    Rolf

    1. Hej Rolf!
      Det är klart att vi måste ses lite oftare i framtiden. Vad det beträffar Zorro, ska det bli riktigt roligt att följa honom. Vi kör på som om att vi ska köra tävlingen i helgen. Jag var precis ute och tittade på markerna. Som det ser ut just nu är det omöjligt att genomföra tävlingen. Men enligt SMHI ska vi få soligt och en 7-8 plusgrader idag. Så förhoppningsvis hinner snön försvinna? Vi är klara med alla våra förberedelser. Så nu får vi bara hålla tummarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.