BLOGG: Planeringen är i full gång

Det känns som om vi har full koll på planeringen inför Höör Bk spårtävlingar den 6 & 7 april. Nu återstår bara att vi ska provgå vissa spår. Vi har fått en del nya funktionärer till dessa tävlingar. Vilket är mycket glädjande! Men för att de ska känna sig trygga i sin uppgift, måste vi träna lite innan det blir skarpt läge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så i veckan kommer vi åka ut och lägga upp hela programmet tävlingsmässigt. För att eventuellt räta ut några frågetecken. lördagen den 6 april, Högreklass spår. Då kommer Tove Strutz agera tävlingsledare. Hon ska åter auktoriseras inom brukset.

Vi tänkte ses på klubben imorgon kväll för att gå igenom upplägget, och eventuellt lägga upp en kommendering i lydnaden. Nu hoppas jag bara att snön försvinner snabbt. Redan igår sjönk snötäcket ihop en bit. Så att vi kan genomföra vår tävling på ett sportsligt och rättvist sätt.

Även inför lydnadstävlingen i Burlöv är vi långt framme i planeringen. Denna tävling på i Påskhelgen, 1-elit. Alla funktionärer är med på banan. Priserna och domar chokladen är fixade. Köket är bemannat. Det enda som oroar mig lite är att jag har dålig koll på utrustningen till tävlingen. Detta har Burlövs Bk lovat att de ska kontrollera. Förhoppningsvis får jag ett besked nu i helgen. Så att vi inte står på tävlingsdagen utan nödvändig utrustning. Kommande vecka är en såkallat en kortvecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.