BLOGG: Det börjar dra ihop sig

Det är inte utan att man börjar bli lite orolig för tävlingarna som jag är involverad i. Först ut är Burlövs lydnadstävling  1 april. PM:en har gått ut till de tävlande. Samma sak gäller helgen efter då har Höör Bk spårtävlingar både lördag och söndag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Blir det inte ett rejält väderomslag inom de närmsta dagarna. Är jag orolig för att vi får ställa in dessa tävlingar. Eventuellt går lydnadstävlingen att genomföra på ett sportsligt sätt för alla inblandade parter.

 Värre är det med spårtävlingarna. Det är inte meningen att man ska se spåret. Som det ser ut nu i Fulltofta är det omöjligt att genomföra dessa tävlingar på ett sportsligt och rättvist sätt. Just nu ligger det omkring 1 decimeter snö. 

Jag hoppas att det börjar töa upp snabbt. Hela tävlings organisationen i Burlöv och Höör är i princip klara med all planering. Vi inväntar bara att få gå igång med att sätta rutor och trampa spåren. Jag hoppas innerligt att vi får genomföra tävlingarna. Annars är all planering som bortkastad. Men den som lever, får se! Nu får vi alla gemensamt hålla tummarna, och eventuellt be till högre makter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.