BLOGG: Nya spårläggare

Jag sitter just nu att planerar inför ett litet möte jag ska på i kväll. Flera personer har visat intresse att börja hjälpa till på klubben. Jag ska träffa två av dessa ute i skogen framåt eftermiddagen. De har anmält sitt intresse att hjälpa till på våra tävlingar den 6-7 april. Tanken är att de ska hjälpa till att trampa spår denna helg. Men har ingen erfarenhet av detta. Så vi får helt enkelt ge dem detta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är ju som bekant väldigt viktigt att det blir rätt på tävlingen. Så vi börjar med att får testa hur många steg de tar i terräng på 100 meter. Så att de kommer in i att räkna steg. Tanken är att spåren på tävlingsdagarna ska vara så lika som möjligt.

Både längden , antal vinklar och placering av apporter kommer vi gå igenom. Inte minst hur apporterna ska hanteras. Jag kommer sätta upp en upptagsruta och visa den vad som är viktigt att tänka på. Sedan blir det att åka ner på klubben för lite egen träning i kväll.

Men som vanligt har SMHI missat igen. enligt prognoserna så kunde det eventuellt komma någon lätt snöby under dagen. Men det var mest troligt att det skulle bli uppehåll. Men som ni förstår har ju snön vräkt ner här hela dagen. Heja SMHI företaget med noll koll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.