BLOGG: Ibland har man tur

Jag åkte ner på klubben vid middagstid idag. Jag blev enormt sugen på att träna lydnad helt plötsligt. Detta sug kommer nog efter att jag tagit del av SMHI prognoserna. De har varnat för att det skulle komma in ett nytt oväder över södra Sverige, natten till tisdagen. Med mycket snö. Vi är nog många som är rätt trötta på denna eviga vinterkyla.

Var är våren? När jag kom ner på klubben kom jag precis lagom till en utexamination av nya instruktörer inom SBK. De hade gjort sina avslutningsprov. Nu satt de och åt en god middag. Jag blev inbjuden att deltaga i festen.

Så det slank ner en och annan söndagsstek, chokladpudding och tårta innan Ztorm och jag gick ut på appellplanen för att köra lydnad.

Jag lade fokus på fria följet, stegen, kryp och framåtsändandet. Det blev ett litet men naggande gott pass.

Ztorm jobbade på riktigt bra. Och vi avslutade passet med lite mer chokladpudding och kaffe. Så skulle det alltid varit när man skulle träna. Jag tycker att vi inför detta som en regel inom Höörs Brukshundklubb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.