BLOGG: Mysdag

Idag har Ztorm och jag bara haft det lugnt och skönt. Vi åkte ut till Fulltofta och gick en relativt rejäl promenad. Det var mycket folk ute och rörde sig i skogen. Inte så konstigt kanske. Solen sken från en klarblå himmel, och det var flera plusgrader ute.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är fler än vi som längtar till våren. Jag hoppas att det blir flera dagar med sådant väder. Snötäcket blir mindre och mindre. Det suger ordentligt i tränings tarmen. Hur som helst så går det inte och träna med någon riktig kvalitet när det ligger femton centimeter snö på marken.

Tur att vi har haft tillgång till ridhuset nu i vinter. Vi ligger rätt i tid, vad det gäller lydnad och i viss mån även skyddet. Det mesta går att köra inomhus. Men det går inte att jämföra med en grön och fin appellplan. Men förhoppningsvis är det inte lång tid kvar innan vi kan flytta ut all träning utomhus.

Om jag hade fått bestämma så hade det gärna fått bli sommar redan imorgon. Men nu får som bekant inte göra det. Så det blir väl att dra på sig långkalsongerna, och bita ihop någon månad till. När vi kom hem från skogen, så började jag så smått att planera våra spår tävlingar i början av april. Det är högreklass spår ena dagen. Och nästa dag kör vi en i lägreklass spår. Även lydnads tävlingen i början av maj har nästan löst sig med funktionärer. Jag väntar bara på klartecken från någon. Men det känns som om att det kommer att lösa sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.