BLOGG: En kväll på klubben

Jag har precis kommit hem från klubben. Det var en riktigt rolig kväll, med mycket folk på plats. Rally brudarna höll tränade för fullt. De hade varit iväg hela högen och tävlat i helgen. Och det hade gott riktigt bra för dem. Jag och Micke Bonder körde lydnad ihop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ztormen kändes mycket samlad och fokuserad. Jag började passet med fritt följ. Han gick riktigt bra enligt Micke. Som hjälpte mig med att klicka ut honom.

Jag körde även inkallande med ställande och läggande. Ztorm kom i bra fart, och tvärnitade på ställandet. Jag klickade ut honom. Vi gick tillbaka till samma utgångsplats och körde igenom hela momentet. Andra ställandet var något långsammare. Men helt acceptabelt.

Läggandet var bra. Efter detta körde vi framåtsändandet. Detta var förmodligen det bästa på hela kvällen. Han gick ut klockrent. växlade fint ner vid gruppen och höll sitt avstånd genom hela momentet. Jag testade att köra momentet två gånger.

Det blev sammanlagt fyra skick. Alla fyra skicken var mycket bra. Sedan körde vi ett kort pass kryp. Det var inte så mysigt att krypa på gräset denna kväll. Slabbigt och kallt. Ztorm fuskade lite i början. Tills han hade blivit ordentligt blöt på magen. Då kröp han bättre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sedan skiftade vi hund. Micke hämtade ut sin schäfer Ami. Även hon gjorde ett koncentrerat intryck. Micke körde lite fritt följ, inkallande med ställande. Som gick riktigt bra. Även de körde framåtsändandet.

Ami är väldigt nära att polletten ska ramla ner. Hon går ut riktigt fint. Men växlar inte ner tillräckligt vid gruppen. Men det är bara en tidsfråga innan detta fungerar fullt ut. Även Ami var lite känslig när det gällde att lägga magen i backen under krypet.

Även detta blev riktigt bra när hon väl hade blivit riktigt blöt om magen. Micke tränade även med blomma. Men detta såg jag inte så mycket av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.