Bruks & IPO SM 2015

För några veckor sedan hade alla grenansvariga inom SM organisationen besök av SBK- inspektörer. Dessa är utvalda av SBK centralt. Man vill försäkra sig om att upplägg, marker och logistik kommer att fungera sista helgen i augusti.

SBK LOGOJag hade i princip allt klart i huvudet för ett år sedan. Till besöket var det dags att få ut    informationen och svara på frågor om allt som rör hela tävlingen. Vi åkte runt och tittade på  spårmarker och avsöket.

Jag fick en hel del frågor om funktionärerna som är med i organisationen, plus en massa andra saker. Jag tyckte att jag hade bra svar på alla frågor. Det tyckte förmodligen inspektören också, Det blev inte så många följd frågor.

Jag hoppas och tror att vi kommer få till ett SM som kommer att uppskattas av alla inblandade, såsom tävlande, publik och övriga som är inblandade på något sätt.

Jag håller på med de sista förberedelserna inför SM-funktionärs mötet imorgon. Det blir vårt andra möte som vi har med folket som ska hjälpa till i skyddshundgruppen. Imorgon kommer jag dela ut samtliga uppgifter till funktionärerna.

Vi kommer att provgå alla spår ett flertal gånger. Under våren/sommaren har jag gått samtliga spår, för att testa av att det fungerar i verkligheten också. Det är en sak att ha en spårkarta, verkligheten är något annat? Det har fungerat till min belåtenhet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAvsöket har vi testat utan och innan. Vi har lagt en hel del träningar till den tilltänkta SM rutan. Så här har vi även full koll. Under vintern/våren har vi haft ett otal många möten, med samtliga grenansvariga. Där vi tillsammans kommit fram till upplägg/schema på hur vi ska genomföra samtliga tävlingar under SM:et.

Förhoppningen är att det kommer att bli minimalt med krockar och annat trams som kan hända när 5 stycken grenar ska samsas åt på en begränsad yta. Vi har synkat tävlingsledarnas kommendering i lydnaden. Det ska var likadant i samtliga ringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.