BLOGG: Och Höör Sedan

Jag har mest suttit i telefon  under dagen. Det är i och för sig roligt att prata med andra hundvänner. Men något som förundrat mig länge är att sådana dagar tenderar att återkomma med jämna mellanrum? Det kan vara helt lugnt i flera dagar. Sedan verkar det som om att alla vill ha tag på en samtidigt. Nu har det dock lugnat ner sig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tankarna går mot kvällens träningspass. Jag tänker köra ett relativt tungt pass ikväll med Ztorm. Framförallt i skyddet kommer jag lägga mycket tid. Av någon förunderlig anledning tänkte jag köra mycket transporter i korg och ärm. Något som kanske känns igen?

Ztorm och jag har fått en förfrågan om att köra igenom de moment som föreslås att ändras i regelrevideringen 2017-2022. Det blir  dagtid nästa tisdag.

Detta ska tydligen filmas och användas som diskussionsunderlag på regelkonferensen i Stockholm den 14-16 november. Det har inkommit en del intressanta förslag till förändringar av reglementet. Det ska bli intressant att pröva dessa i verkligheten. Som det är just nu är det en skrivbordsprodukt.

Vi kommer att skicka fyra delegater från Skåne distriktet till regelkonferensen i Stockholm. Jag och Anna-Kerstin Svensson kommer att bevaka vårt distrikts intressen på brukset, medan Leif Borgenlöv och Yvonne Sjöstrand kommer att göra samma sak på lydnaden. Det är första gången jag är iväg på något sådant. Det ska bli riktigt skoj!

2 reaktioner på ”BLOGG: Och Höör Sedan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.