BLOGG: Hålla igång maskineriet

De sista dagarna var Ztorm och jag mest myst. Det har blivit lite transportträning i korg och skyddsärm. Men inga egentliga träningspass. Vi har ägnat åt att vara ute i skogen och promenera och busa med pinnar. Allt känns riktigt bra för morgondagens tävling i Landskrona.

Transport mig och Ztorm

På förmiddagen idag körde vi ett uppsluppet lydnadspass. Där lek och bus var ledorden. Nu handlar det mest om att tänka igenom mitt eget agerande på tävlingen i morgon.

Lägga upp en vettig strategi som vi kommer att kunna följa. Lite oroad är jag för vädret. SMHI har lagt ut regn i sina prognoser, under eftermiddagen imorgon. Risken är att planen blir hal, med allt detta kan föra med sig.

Men varför bry sig egentligen. SMHI brukar inte ens lyckas med att säga vad det råder för väder just nu.

Så varför skulle de få till en prognos som gäller 24 timmar senare. Överhuvudtaget stämma? Nu ska jag sätta mig ner och ta det lugnt, och invänta morgondagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.