BLOGG: Det är lätt att hålla sig för skratt

Snön vräker ner på mina breddgrader. Det hade varit en sak om det kommit uppifrån. Så att snön lagt sig snyggt och ordentligt på marken. Verkligenheten är att det snöar på tvären. Det blåser rejält och vägarna blåser igen. Jag som hade beställt en hederlig Skånsk vinter. Med några plusgrader, och gröna gräsmattor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikväll har vi möte med nya funktionärer i klubben. Jag hoppas verkligen att jag kan ta mig dit. Det hade ju varit en fördel, det är jag som kallat folket till mötet.

Responsen har varit stor på att vilja hjälpa till i klubben. Vilket är mycket roligt. Nu gäller det att smida medans järnet är varmt. Så att vi kan ta tillvara deras intresse.

Det gäller att lotsa dem vidare i klubbens verksamhet. Det kan handla om allt möjligt, såsom hjälpa till på tävlingar, kurser, köket o.s.v.

Någon har anmält sitt intresse att hjälpa till med bygget av vår nya byggnad. Som kommer att innehålla en ny lektionssal samt det nya sekretariatet. Jag kommer ihåg ett samtal som jag hade med en kille. Han är utbildad snickare. Men har hamnat på kontoret på sin arbetsplats. Han längtade till att få hålla i en hammare igen. Det kan jag lova att han kommer att få göra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tanken är att vi ska ta ett rejält ryck i byggandet, ganska snart. Det hade varit perfekt om vi hunnit bli klara innan tävlingssäsongen och kursverksamheten drar igång på allvar.

Vi kommer ha ett tufft tävlingsprogram på klubben under våren. Vi startar upp med högreklass och lägreklass spår 5 och 6 April. Fjorton dagar senare har vi skydd alla klasser, 20 april.

Sedan går det fjorton dagar till. Så har vi lydnad alla klasser, 1 maj. Den 3 maj har klubben agilitytävling.

Sedan lugnar det upp sig igen. Så nu gäller det att ge våra nya funktionärer en god start på deras engagemang. Så att de känner sig säkra i sina roller. Det är mycket utbildning internt, som väntar oss alla. Men det ska bli fantastiskt roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.