BLOGG: Glögg på klubben

Vilken mysig kväll det blev. Klubben bjöd in alla medlemar och deras familjer på Luciakaffe/glögg ikväll. Det var en bra uppslutning. Micke och jag hade turen att hålla kurs denna kväll. Det innebar att vi fick god fika. Lussekatter, pepparkakor och andra kakor hade en rykande åtgång.

Ztorm spår 2

Det är en trevlig tradition på Höör brukshundklubb. På fredag bjuder klubben på julfest. Det är klubbens sätt att tacka alla som hjälpt till på klubben under året. Förra året var första gången jag var med på detta gedigna julbord. Jag riktigt längtar till denna fest. Nog om mat och dryck.

Innan vi körde igång kvällens kurs. Hade Ztorm och jag ett riktigt bra lydnadspass. Vi körde igenom samtliga moment, utom apporteringarna i elitklass. Mycket vikt lades på krypet. Jag har ändrat en del i vårt tränande av detta moment.

Det verkar som om det sakta men säkert blir bättre. Problemet har varit att Ztorm är väldigt kontakt benägen. Det gör att höger armbåge tenderar att bli hög emellanåt. Jag testade och köra hela momentet, för första gången på länge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag uppfattade att han hade armbågen tryckt mot underlaget, till större delen av momentet. Jag och Ztorm busade en hel del under passet. Vi hade hela appellplanen för oss själva, innan folket började ramla in på klubben vid 18-tiden.

Imorgon tänkte jag att vi skulle köra upp till Orupsbacken. Jag tänkte lägga lite spår inne bland sjukhus byggnaderna.

Senare på kvällen är det dags att åka iväg och äta julbord på Gästgiveriet i Kulturens Östarp. Enligt uppgift ett riktigt fint julbord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.