BLOGG: Det har blivit en hel del tränande

Den sista veckan har Ztorm och jag tränat mer än normalt. Det har slumpat sig så att vi blivit medbjudna ut med några olika träningsgrupper. Så när man summerar träningen, har vi hunnit få in tre sökpass, två spårpass och en väldigt mycket lydnad där emellan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är så här veckorna ska se ut! Tyvärr brukar de inte bli så intensiva. Men både Ztorm och jag älskar att ha mycket träningspass inplanerade.

Jag myser när jag sitter och planerar och summerar träningarna. Framförallt när man får ut precis vad man tänkt sig.

Det har blivit lite andra saker också. Jag och Anna-Kerstin Svensson håller på att utbilda nya tävlingsledare för lydnadsklasserna. Det är fantastiskt roligt att se deras utveckling.

Till helgen har de sin sista dag. De har fått i hemläxa att rita upp en elitruta. Denna kommer eventuellt användas på lördagens pass. Vi kommer att dra lott bland kursarnas ritningar. Sedan får de gemensamt lägga upp banan enligt ritningen.

Det kommer att höja stressen på vissa. För de vet om att de har en begränsad tid till att få till allt. För senare kommer det dyka upp en massa elitekipage, som de ska kommendera tävlingsmässigt.

I kväll ska jag ner på klubben och träna med skyddsgruppen. Jag tänkte inte köra så mycket med Ztorm i kväll. Det blir några svängar i lydnaden. Och på skyddet blir det nog lite ärm och korgtransporter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.