BLOGG: Står i standby läge

Micke Bonder ska ut och göra ett appellprov med sin ena vovve till helgen. Jag har lovat honom att jag håller mig i närheten av hemmet idag. Så när han ringer till mig, drar jag ut och trampar ett spår till dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hoppas att han kan komma ifrån jobbet, när det fortfarande är ljust utomhus? Förmodligen spelar inte detta någon roll för hunden om det är mörkt i spårmarkerna. Men det känns som om att detta är inget hon behöver just nu!

Det handlar bara om att i lugn och ro ta ett appellspår. Det ska bli roligt att se dem. Sist jag såg Blomma spåra var i somras på ett fält vid båtplatsen i Höör. Då hade Micke och Blomma precis börjat träna ihop på allvar.

Så nu är det bara vänta på att han hör av sig. Så drar jag iväg. Jag tänkte även spåra med Ztorm. Eventuellt skulle Jenny Fick hänga på ut i skogen. Om det passar hennes tider. Även hon ska ut och tävla i lägreklass spår med sin hund Bertil. Om de nu kommer med? Vad jag förstått så var de tredje reserver. Men tydligen hade flera ekipage blivit uppflyttade förra helgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så möjligheten är stor att de får vara med. Så det blir lite trampande för detta ekipaget också. Jag hoppas hon vill trampa ett spår till Ztorm och mig? Om jag nu får beställa ett spår. Så skulle jag vilja köra med nyklippta pinnar i spåret.

Sist vi var ute markerade inte Ztorm dessa. Så jag tänkte be henne hantera dessa lite. Så att detta kommer med i Ztorms spårvärld!

Sist var fick han lägga mycket resurser på att följa spåret. Detta spelar förmodligen en viss roll. Men det var väldigt roligt.

Jag hoppas även på att vi hinner köra lite uppletande. Jenny ville ner på klubben efteråt. Det förmodar jag att Micke också vill. De vill nog bli kommenderade i appell lydnaden.

Sedan får vi se om det finns någon tid över till Ztorm och mig. Micke och jag har appellspår kurs ikväll. Så vi får se lite vad klockan hinner bli. Det är först och främst Micke och Jenny och deras odjur som ska få en liten genomkörare.

6 reaktioner på ”BLOGG: Står i standby läge”

 1. Tack för bra spårtramp idag 🙂
  Seckatör o Häxpipa…. då är man med i matchen 😉
  Obs 😉
  Lägre klass är Team Bertil i …. 😉
  Ha det / JLB

 2. Kul att hitta din nya sida 🙂
  Som vanligt informativ o intressant.
  En liten grej som jag såg var att du skrev att Jenny o Bertil ska tävla appellen…
  Dom ska starta lägre 😉
  Det är högre som hägrar 🙂

 3. Du missade en perfekt dag i Vomb men det blir väl fler tillfällen. Hoppas Micke hann komma ifrån jobbet innan det blev mörkt :-).

  1. Hej Eva!
   Det låter trevligt att ni hade en perfekt dag. Ja han kom ifrån jobbet medans det var ljust ute. Vi syns och hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.