BLOGG: Uppletande

Jag tänkte sticka ut och köra lite uppletande med Ztorm. Jag tänkte lägga lite polletter på föremålen närmast basen. Jag har sett en tendens att han kan slarva lite med föremålen som ligger närma stigen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det händer emellanåt att han springer ut på djupet i rutan, utan att registrera att han passerar föremål. Oftast tar han dessa föremål.

Men jag skulle vilja att han är lite mer fokuserad på att det faktiskt kan ligga föremål på utvägen. Så att vi kan få in dessa saker snabbt och lätt.

Vi har nu gått in i vinterträning. Det kommer att bli detaljträning under den mörka tiden. Så att vi kan komma ut till våren och göra riktigt fina resultat.

På morgon har jag suttit och tänkt igenom och planerat lite för kvällen imorgon. Jag och Anna-Kerstin Svensson ska hålla i en utbildning av nya tävlingsledare för lydnadsklasserna.Det kommer mest bli teoretiskt imorgon. Kursarna kommer även två praktiska träffar. Där de kommer att få lägga upp och planera de olika klasserna.

November månad kommer att bli en hektisk månad. Till helgen ska jag åka på budgetmöte i Skåne distriktet. den 16 november åker jag och Martin Sjölin till Växjö.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ska vara provekipage för nybakade domare i skyddet. De ska ha sitt domarprov. Eventuellt ska jag även agera TL i Växjö? Martin kommer förmodligen att få agera figurant till och från under provet.

Inget är helt spikat ännu, vad det gäller dubbla uppdrag. Personligen hade jag gärna fokuserat mig på att köra Ztorm i skyddet. Den som lever får se. Vi står i allafall  till förfogande.

Den 18 novenber, åker jag till Älmhult. Det är möte om ett vidare samarbete mellan distrikten i södra regionerna.

Personligen tror jag att det kan bli riktigt bra i slutändan. Tillsammans kan vi få en riktig snurr på verksamheten i södern. Det ska bli väldigt intressant.

26 november är det möte med Bruks & Lydnadsgruppen i Skåne distriktet. Strategier och planering inför säsongen 2014. Det borgar för ett intressant möte. Där emellan ska jag förhoppningsvis hinna med att träna lite hund också. Och sköta mina uppdrag i Höör brukshundklubb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.