BLOGG: Mysig träning

Igår var det som vanligt träning på klubben. Vi var inte så många denna kväll av olika anledningar. Om jag inte räknar fel var vi 5 människor och 7 hundar som tränade. Humöret var på topp på alla. Vi kom igång relativt snabbt med träningen. Jag och Ztorm körde igenom en del lydnad. Och på skyddet körde vi bara ärmtransporter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blev klara tidigt för att vara vår träningsgrupp. klockan 21,00 gick vi in i klubbhuset och hade den sedvanliga genomgången av träningspasset. Vi planerade även för vår skyddshund uppvisning på lördag i Huaröd. Det ska bli riktigt roligt.

Vi kommer att ha med oss elit ekipage, men även små valpar som precis har påbörjat sin utbildning. Om någon är nyfiken att komma dit och titta. Så startar vi vår uppvisning cirka 12,30-12,45. Men det ger sig imorgon.

Idag träffade jag Eva-lena och Micke Bonder på klubben. De skulle träna lite lydnad. Jag åkte mest dit för att säga hej. Jag och Ztorm tränade inget. Jag tyckte att han skulle få vila lite. Det har varit mycket tränande sista fjorton dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.