BLOGG: Lydnad alla klasser i Höör

Dagen har gått till att planera och ta kontakt med folket i klubben. Vi har en lydnadstävling 1-elit, den 1/9. Det blir en hel del planerande och justerande innan alla bitar faller på plats. Nästan alla funktioner till tävlingen är tillsatta. Vi behöver två personer som är villiga att ställa upp och agera siffervisare/skrivare på tävlingsdagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men i övrigt är vi klara med förberedelserna inför tävlingen. Det är lätt att vara tävlingsansvarig i en klubb där samtliga som blir tillfrågade om de kan hjälpa till, svarar ja direkt!

Ni ska ha tack samtliga berörda! Det är guld värt att vi tillsammans kan hålla flaggan högt på Höör Brukshundklubb.

Det som återstår innan själva tävlingsdagen, är att vi går igenom upplägget med biträdande tävlingsledarna, samt övar att kommendera igenom de olika klasserna. Så att allt kommer att flyta på som det ska när de tävlande dyker upp den 1/9.

Det handlar om respekt för de tävlande ekipagen. Man vet hur mycket tid de lägger ner på sin träning. Då ska vår organisation vara på tårna, och göra deras tävlingsdag till ett trevligt och bra event!

Ztorm och jag har inte gjort många knop idag. Det har mest blivit lite promenerande i grannskapet. Men det har varit en rätt skön dag. Lagom slappt. Däremot imorgon står det mycket på programmet. Det blir både spår, uppletande och eventuellt en tur ner till klubben för att köra lite lydnad framåt eftermiddagen/kvällen. Jag ska även skriva ut lite skyddslicenser och skicka iväg dessa till de träningsansvariga i respektive träningsgrupp.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.