BLOGG: Eddie, en kämpe R.I.P

Jag fick ett tragiskt besked nyss. Min kompis Magnus Åscot meddelade att hans hund Försvarsmaktens Eddie har fått somna in. Alla som kände Eddie, känner en stor sorg idag. Jag träffade Eddie igår. Magnus ringde och bad mig att hjälpa honom till Veterinären. Eddie hade enorma smärtor. Det var lite diffust var dessa kom ifrån. Eddie var en hund med hög smärttröskel. Han skrek och hamnade i panik. Han försökte springa ifrån sina smärtor. Det var fruktansvärt att se denna kämpe! Veterinärkliniken ” Mitt i Skåne” gjorde allt för att finna orsaken till smärtan. Trots att Eddie fått morfin under dagen, hade han lika ont. Man sövde ner honom och röntgade igenom hela honom. Man gjorde en massa undersökningar. Men hittar inte orsaken till det onda. I samråd med Veterinären lätt Magnus honom vara nersövd under transporten hem i bostaden. Så att han skulle kunna få en möjlighet att slappna av och vila. Men när han vaknade hade han precis lika ont trots kraftig smärtlindring. Jag kan bara beklaga. Eddie var en riktigt trevlig hund, i sina bästa år. Nu är Eddie i himlen och leker och busar, och mår som den kung han är!

R.I.P

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 reaktioner på ”BLOGG: Eddie, en kämpe R.I.P”

  1. Fy så tragiskt, stackars Eddie och stackars Magnus att maktlöst behöva se sin kamrat ha såna smärtor.
    Hundhimlen att blivit en stjärna rikare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.